top of page
Sök
  • Skribentens bildFilip Sellén

Kärlek, bakverk och valpar

Uppdaterat: 24 feb. 2023

Nu är de här! Semla har gräddat sina semlor och gjorde det med bravur. Sju hanar och en tik kom till världen på rekordtid. Snabbt gick det! Vi är väldigt tacksamma att alla valpar i dagsläget mår bra, de är runda och goda (och väldigt gosiga). Stapplande börjar de nu ta sina första steg och Semla axlar rollen som mamma på ett fint sätt. Beräknade på alla hjärtans dag och var redo att få namn som Kärlek, Love, Amour, Amar, ja... kanske till och med Rakkaus. De var dock sugna att titta ut lite tidigare.


Hur blir det med namnen när idén om "Alla hjärtans dag"-tema gick i stöpet? Bakverk såklart! Har du några roliga förslag? Skriv gärna i meddelande på Instagram: Selléns Hundar.


Kombinationen är Huntrets Chili Cheese "Semla" och Hegnsagner Great Gambler "Bris".


Vill du läsa mer finns de under fliken "Planerade valpar".


Just nu, 2023-02-21, finns det en otingad hane kvar. Leveransklar 6e April. Är du intresserad eller har frågor om bakverk, vad som ingår vid köp av bakverk eller andra funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karina.


2023 startade med kärlek, bakverk och valpar..... vad kommer härnäst?


// Filip Sellén


334 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Ny hemsida

1 Comment


pia.flodin70
Feb 25, 2023

Bullen, Kakan, Tårtan, Kringlan, Snoddas, Tosca, Mazarin, Brownie, Korint, Kola, Skorpan, Cocos, Saffran, Kardemumma är några tips! Hoppas ni har det fint, vi saknar er på bygden!

Like
bottom of page